Select Page

livestreams met beleving

 

Door onze filmische benadering met aandacht voor beleving zorgen

wij dat de kijkers thuis op het puntje van hun stoel zitten!

Wij staan voor je klaar!

Filmische beleving

Maximale beleving door high-end camera’s met ervaren operators.

Mobiel inzetbaar

Wij maken de show op de plek die het beste aansluit op jouw verhaal. 

Onbeperkt aantal kijkers

Je betaalt voor onze inzet,
niet voor het aantal kijkers. 

Mijn Event Offline Garantie

Gaat het beeld op zwart door onze schuld? Dan krijg jij je geld terug!

Verbind met jouw publiek als nooit tevoren.

Met Mijn Event Online zetten we vol in op beleving. Van filmcamera’s tot gimbals en uitgebreide lichtsets. Alles om jouw publiek met maximale impact te raken! 

Ons aanbod!

Succesverhalen

Wij hebben met Mijn Event Online vorige jaar in mei en september een online event neergezet. In mei waren we een van de eersten die zo’n grootschalig event online hebben gedaan. Zonder de hulp van deze mannen was dit niet gelukt. Niet alleen de technische know how is heel uitgebreid maar ook hun creativiteit en hun netwerk kent geen grenzen. Ze proberen aan alle kanten mee te denken en het te realiseren, binnen het budget wat is afgesproken, wat ook fijn is want dit is bijna uitzondering dan regel met dit soort projecten. Ik durf wel te stellen dat zij de standaard van online events heel hoog hebben gezet! Kortom, toppers om mee samen te werken!

Kelly Tji

Project manager, Tibor.nl

Op 20 januari 2021 organiseerden wij een Online studiedag voor leerkrachten. Vooraf een spannend en (digitaal) onzeker evenement. Dankzij de professionals van ‘Mijn Event Online’ konden wij ons verhaal online overbrengen op 600 deelnemers uit het onderwijs.
Door het interactieve en inspirerende programma in combinatie met het haarscherpe beeld verzorgd door Mijn Event Online werden de deelnemers maar liefst 7 uur geboeid.

We hebben veel complimenten ontvangen van deelnemers over de kwaliteit van de livestream en het bijbehorende platform.

Wij hebben de teamleden van Mijn Event Online als zeer betrokken en enthousiast ervaren. Ook als er – op korte termijn – extra inzet gevraagd werd. Daarnaast hebben zij onze sprekers en workshopleiders op een fijne en prettige manier voorbereid en begeleid op de dag zelf. Wij kijken terug op een fantastische ervaring in samenwerking met Mijn Event Online.

Jeanette Steen

Producent , Alles in Beweging

Toen wij bij Stadkamer Zwolle aan de slag gingen met het online event ‘Zwolle kiest voor Talent’, werden we al gauw gekoppeld aan Mijn Event Online. Van begin tot eind was er een zeer prettige samenwerking. We voelden ons gehoord en begrepen, konden tot op het laatste moment sparren en meebeslissen en werden in alle stappen meegenomen waardoor we zelfs als leken precies wisten wat we konden verwachten. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig interactief event wat door alle deelnemers als zodanig werd ervaren. Met de expertise van Mijn Event Online krijg je echt een strak en mooi resultaat en word je op alle technische vlakken ontzorgd. Dikke aanrader!

Merel V.

Producent, Stadkamer Zwolle

Het team!

Ruben

Ready? Set…Ruben! Als producent en setleider zorgt Ruben ervoor dat alles strak volgens planning verloopt, dat iedereen weet wat hij of zij moet doen en niet te vergeten: Een fijne en rustige sfeer op set. Hij neemt de leiding tijdens de doorloop en zorgt voor een goede vertaling van het programma naar de techniek en de cameramensen.

Alex

Wil je maximale beleving? Dan is Alex je vriend. Als regisseur neemt hij de kijkers mee in de emotie van het moment. Met aandacht voor de kleinste details, stuurt hij het oog van de kijker naar de mooiste momenten. Van concept vooraf tot live in het moment zet hij alles op alles om de kijker op het puntje van zijn stoel te krijgen. 

Peter

Peter is de man van de technische oplossing. Als schakeltechnicus en groot liefhebber van alles waar een kabel uit komt, legt hij de technische infrastructuur aan op locatie en zorgt dat alle beelden samenkomen tot het perfecte plaatje. Als de rest nog twijfelt of iets mogelijk is, heeft Peter het al geregeld. 

Luc

Cameraman pur sang. Hij kent onze camera’s en lampen als geen ander. Van elke locatie weet hij een waar plaatje te maken. Van strakke gimbal shots tot boterzachte focuspulls: Hij laat jou van je beste kant zien. 

Thijs

Thijs is zakelijk leider en hoofd productie. Met zijn expertise in het begeleiden van zowel events als film- en videoprojecten is geen enkel online event te gek. Thijs zorgt ervoor dat alle techniek en het team als een geoliede machine werken. 

You?

We zijn altijd op zoek naar bevlogen filmmakers om ons team te versterken. Ben jij een filmmaker die graag helpt om beleving in livestreams naar het volgende niveau te brengen? Stuur dan snel een berichtje!

SPOEDLIJN!

Soms heb je snel hulp nodig en dan werkt zo’n formulier niet. Daarom voor de zekerheid ook even het nummer van Thijs!

 

Laten we afspreken!

Wil jij je onderscheiden in de wereld van online events? Dan heb je aan ons een goede partij! Laten we snel met elkaar om tafel! Opzoek naar antwoorden of slechts een goede kop koffie, ook dan mag je ook mailen.

Wij zijn er voor je!

Je eigen online event organiseren kan spannend zijn. Twijfel je of het iets voor je is, weet je niet zo goed wat er bij komt kijken, of ben je vooral benieuwd naar de technische mogelijkheden. Wij nemen graag de tijd, om dit vrijblijvend met je door te spreken. 

WE ARE HERE TO HELP

Kan je iets niet vinden? Stuur ons een berichtje. We helpen je graag verder!

Studio: Hondiusstraat 28J, 6827 DE  te Arnhem.

© 2021 Lagom Live.
Benieuwd naar onze algemene voorwaarden? Die kunt u hier bekijken.